Jogterületek

A Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda fő profilja a társasági jog

Tartós megbízási jogviszonyban álló ügyfeleink a gazdasági élet valamennyi területének szereplői. A teljes körű cégképviselet során ellátjuk számítástechnikai-informatikai, könyvkiadói, élelmiszer ipari és kereskedelmi, vezető ruházati, mezőgazdasági-borászati, építőipari, marketing tanácsadó, felszámoló és pénzügyi tanácsadó, nemzetközi speciális fuvarozó és szállítmányozó és ingatlanok bérbeadására, üzemeltetésére szakosodott társaságok állandó képviseletét. Megbízóink jelentős része magyarországi közép-és nagyvállalat, amelyek az általuk képviselt piaci szegmensben jelentős tényezőnek tekinthetők.

Teljes körű képviselet

A teljes körű képviseletből adódóan Irodánk készíti és karbantartja Megbízói teljes szerződéses állományát, kezeli kintlévőségeit és valamennyi felmerülő jogi vonatkozású kérdésben rendelkezésre áll. Figyelemmel kísérjük és segítjük a gazdasági megállapodások megkötését, már azok tárgyalási szakaszaiban is. Ellátjuk Megbízóink képviseletét peres és peren kívüli eljárásokban, folyamatos jogi tanácsadással segítjük munkájukat, mely kiterjed a Megbízóink partnerei által készített szerződések véleményezésére is.

Széleskörű szakmai tapasztalatok

Az állandó képviselet fontos részét képezi a munkajogi szaktanácsadás, melynek keretében képviseljük Megbízóinkat a munkajogi jogviták során is. Széleskörű szakmai tapasztalatokkal rendelkezünk a jogügyletekhez kapcsolódó adótervezésben és –tanácsadásban. Segítjük Ügyfeleink munkáját a közbeszerzési jog területén. Előzőek mellett foglalkozunk szellemi alkotások védelmével (védjegyek, stb.) és szerzői joggal, mely területeken való jártasságot a könyvkiadói, a számítástechnikai és informatikai, valamint élelmiszerkereskedelem profillal rendelkező ügyfeleink képviselete során sajátítottuk el.

Ingatlanfejlesztés, átvilágítás, öröklés és családjog

Irodánk több, olyan ingatlanfejlesztési projektben vett részt, amely során közreműködtünk az engedélyezési-átminősítési eljárásokban, a hitelezéssel kapcsolatos ügyletekben, valamint az értékesítésben. Tapasztalattal rendelkezünk a klasszikus M&A (Merge and Acquisition) jogterületen, ide értve különösen az üzleti konstrukciók kialakítását és az ügyletek megkötését megelőző jogi átvilágítások elvégzését. Ügyfeleink öröklési és családjogi kérdésekben is bizalommal fordulhatnak hozzánk, ezeken a területeken első sorban a személyes egyeztetéseket, a mediációt és az egyezségkötéseket részesítjük előnyben.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Telefonos ügyfélszolgálat: (1) 279-3636 KAPCSOLAT