Az Iroda
Alapító partnerek

Alapító partnerek

Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda

A Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda jogelődje 2003. évben kezdte meg működését – részben – a jelenlegi tulajdonos partnerek által alapított ügyvédi irodaként. Ügyvédi irodánk 2012 évben – a jelenlegi, magas színvonalú – új irodájába költözött Ügyfeleinek még professzionálisabb kiszolgálása érdekében. A gazdasági ügyekkel foglalkozó ügyvédi irodánk, zömében állandó megbízás keretében nyújt segítséget, és teljes körű jogi szolgáltatást Ügyfelei részére. Ennek keretében, számos alkalommal szorosan együttműködve a vállalati pénzügyi, egyéb tanácsadói és külsős adószakértői irodákkal.

Külföldön történő jogi képviselet

A magyarországi tevékenység mellett, főleg német nyelvterületen, nem integrált formában, de szoros együttműködésben állunk svájci, német, valamint osztrák ügyvédi irodákkal Ügyfeleink külföldön történő, jogi képviseletének ellátása érdekében.

Célunk

A Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda célja, hogy Ügyfelei részére gyorsan, és szakmailag magas színvonalon olyan teljes körű jogi szolgáltatást nyújtson, amely nem csak a gazdasági döntések meghozatalát segíti, hanem konstruktív javaslatokkal az Ügyfelei számára a legköltséghatékonyabb megoldásokat is megtalálja.

Munkatársaink