ÜGYVÉDEK

Dr. Haraszti Gábor ügyvéd

Dr. Haraszti Gábor ügyvéd

Dr. Haraszti Gábor diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Jog- és Államtudományi Karán szerezte 2011-ben, cum laude minősítéssel. Már egyetemi évei alatt is folyamatosan az iroda jogelődjének számító Szőke és Társai Ügyvédi Iroda gyakornoka volt. A diploma megszerzése óta ügyvédjelöltként, majd 2016. januárjától ügyvédként dolgozik.

A klasszikus ügyvédi feladatai mellett egy piacvezető informatikai részvénytársaság jogi csoportját vezeti. Német nyelven beszél.

Szakterületei: társasági jog, szellemi alkotások joga és az informatikai jog.

Dr. Haraszti Gábor
Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda
haraszti.gabor@wblaw.hu

Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda

Dr. Sáros Katalin ügyvéd

Dr. Sáros Katalin ügyvéd

Dr. Sáros Katalin ügyvéd

dr. Sáros Katalin diplomáját a Károli Gáspár Református Egyetem Állam -és Jogtudományi Karán szerezte 2005-ben. Második diplomáját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, művészeti menedzser szakán szerezte 2007-ben. Ügyvédjelölti gyakorlatát a dr. Telek Péter Ügyvédi Irodában kezdte, majd a Szőke és Társai Ügyvédi Irodában folytatta, dr. Barna Péter szakmai irányítása mellett. A 2012-ben létrejött Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Irodába partnerként csatlakozott. Egy 12 hónapos kislány édesanyja, jelenleg emiatt ügyvédi tevékenysége szünetel. Középfokon beszél németül, angolul.

Szakterületei: társasági jog, gazdasági és kereskedelmi jog, csőd és felszámolási jog, családjog, ingatlanjog.

Dr. Sáros Katalin
Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda
saros.katalin@wblaw.hu

Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda

Dr. Stelzel Viktor ügyvéd

Dr. Stelzel Viktor ügyvéd

Dr. Stelzel Viktor ügyvéd

Dr. Stelzel Viktor diplomáját az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2008-ban. Gyakorlati tapasztalatát már egyetemi tanulmányai alatt két ügyvédi irodában és egy pénzintézetben végzett gyakornoki munkája során sikerült megalapoznia. 2006-ban elnyerte az Európai Unió ERASMUS ösztöndíját, amely során tanulmányait a Lisszaboni Egyetem Jogi Karán folytatta (Faculdade de Direito, Universidade de Lisboa). A diploma megszerzését követően az Óvári és Társai Ügyvédi Irodában kezdett el dolgozni, mint ügyvédjelölt, majd ezt követően az MKB Bank Zrt.-nél folytatta pályáját, mint junior jogi szakértő (jogi előadó). 2009. áprilisát követően a Szőke és Társai Ügyvédi Iroda (2012. márciusában az iroda neve Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda lett) ügyvédjelöltje egészen 2012. június 19. napjáig. A jeles eredményű szakvizsgáit követően ügyvédi esküjét 2012. június 20. napján tette le a Budapesti Ügyvédi Kamaránál. Ezt követően a Stelzel Ügyvédi Iroda alapítója és irodavezető ügyvédje. Angol és portugál nyelven beszél.

Szakterületei: társasági jog, munkajog, értékpapírjog, gazdasági jog.

Dr. Stelzel Viktor
Stelzel Ügyvédi Iroda  szoros együttműködésben a Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Irodával
stelzel.viktor@stelzel.hu

Dr. Szokolay Fanny ügyvéd

Dr. Szokolay Fanny ügyvéd

Dr. Szokolay Fanny diplomáját a Szegedi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán szerezte meg 2014-ben cum laude minősítéssel. Egyetemi évei alatt az ERASMUS program keretében két szemeszteren át a párizsi Panthéon-Sorbonne egyetemen folytatott tanulmányokat, valamint 2 évig gyakornokként dolgozott a Kolozsvári&Waldmann Ügyvédi Irodánál. A diploma kézhezvételét követően 5 évig a KÉSZ Holding Zrt-nél dolgozott jogi előadóként. A jogi szakvizsga letételét követően 2018-tól egyéni ügyvédként praktizál, a Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Irodával 2019 szeptemberétől dolgozik együtt együttműködő ügyvédként. Angolul felsőfokon, franciául középfokon beszél.

Szakterületei: munkajog, társasági jog

Dr. Szokolay Fanny
szoros együttműködésben a Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Irodával
:  szokolay.fanny@wblaw.hu

Dr. Lukácsy Gergő ügyvéd

Dr. Lukácsy Gergő ügyvéd

Dr. Lukácsy Gergő jogi diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2010-ben cum laude minősítéssel. 2008-2009-ben az Ernst & Young Adótanácsadó Kft. személyi jövedelemadó részlegén dolgozott főállású adótanácsadóként. Gyakornokként az egyetemi évek alatt, illetőleg 2010 szeptembere és 2014 áprilisa között ügyvédjelöltként a Dr. Marczingós Ügyvédi Irodánál szerzett gyakorlati tapasztalatot. Ezt követően ügyvédjelöltként, majd 2014. május 28-i ügyvédi esküje óta alkalmazott ügyvédként a Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda csapatának tagja. Nős, szabadidejében tollasozik, maratont fut.

Szakterületei: társasági jog, értékpapírjog, adójog, informatikai jog.

Dr. Lukácsy Gergő
Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda
lukacsy.gergo@wblaw.hu

Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda

Dr. Molnár Csilla ügyvéd

Dr. Molnár Csilla ügyvéd

Dr. Molnár Csilla diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2012-ben cum laude minősítéssel. Egyetemi tanulmányai alatt ERASMUS ösztöndíj keretében egy évig a Pisai Egyetem jogi karán tanult.

2012. augusztus és 2013. szeptember között az NNG Szoftverfejlesztő és Kereskedelmi Kft. jogi osztályán jogi előadóként dolgozott, ezt követően kezdte meg munkáját Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Irodában ügyvédjelöltként. A szakvizsgák letétele után, 2016. decemberétől ügyvédként dolgozik. Beszélt nyelvek: angol, olasz, francia.

Szakterületei: polgári jog, társasági jog

Dr. Molnár Csilla ügyvéd
Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda
molnar.csilla@wblaw.hu

Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda

Dr. Lay Márta Lilla ügyvéd

Dr. Lay Márta Lilla ügyvéd

Dr. Lay Márta Lilla jogi diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2009-ben. Frissdiplomásként rögtön a Szőke és Társai Ügyvédi Irodánál helyezkedett el ügyvédjelöltként. A Szőke és Társai Ügyvédi Irodából alakult Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda továbbfoglalkoztatta, majd a sikeres szakvizsga lététele után, 2015. augusztusa óta ügyvédként dolgozik.

2013 szeptembere óta közbeszerzési szakjogász képzésben vesz részt.

Szakterületei: gazdasági és kereskedelmi jog, társasági jog. Felsőfokon beszél angolul.

Dr. Lay Márta Lilla
Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda
: lay.marta@wblaw.hu

Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda

Dr. Varga-Szabó Zsófia

Dr. Varga-Szabó Zsófia ügyvéd

Dr. Varga-Szabó Zsófia diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerezte 2014-ben, cum laude minősítéssel. Egyetemi évei során egy szemesztert ERASMUS ösztöndíj keretében a sienai Universitá degli Studi di Siena jogi karán tanult. A diploma megszerzése óta a Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Irodánál ügyvédjelöltként, majd a sikeres szakvizsga lététele után, 2019. augusztusától ügyvédként dolgozik. Beszélt nyelvek: angol felsőfok, olasz társalgási szint.

Szakterületei: polgári jog, társasági jog, ingatlanjog.

Dr.Varga-Szabó Zsófia
Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda
: varga-szabo.zsofia@wblaw.hu

Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda

Dr. Jámbor Bianka ügyvéd

Dr. Jámbor Bianka

Dr. Jámbor Bianka diplomáját a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2016-ban, cum laude minősítéssel. Egyetemi évei alatt angol nyelvű jogi szakfordítói képzésben vett részt. A diploma kézhez vétele után rögtön a Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Irodánál helyezkedett el ügyvédjelöltként, majd a sikeres szakvizsga lététele után, 2020. májusától ügyvédként dolgozik. Angol nyelven beszél.

Dr. Jámbor Bianka
Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda
: jambor.bianka@wblaw.hu

Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda