ÜGYVÉDEK
Dr.Dósa Melinda ügyvéd

Dr.Dósa Melinda ügyvéd

Dr. Dósa Melinda ügyvéd

Dr. Dósa Melinda diplomáját a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2007-ben cum laude minősítéssel, az Apor Vilmos Tanítóképző Főiskola elvégzése után. 2006-2007 között a Budai Központi Kerületi Bíróság Családjogi Csoportjának gyakornoka volt, ezt követően kezdte meg munkáját Dr. Winkler Gábor ügyvéd mellett. Jogi szakvizsgáját jeles eredménnyel tette le, 2011. óta a Budapesti Ügyvédi Kamara Bejegyzett tagja. A Winkler, Barna & Társai Ügyvédi Iroda alapító tagja, az irodán belül öt kolléga munkáját fogja össze és irányítja. Angol nyelven beszél. 2005-től a Borkollégium WSET képzési rendszerén belül folytatott tanulmányokat, ha ideje engedi szakmai borkóstolással és szakírással is foglalkozik. Két gyermek édesanyja.

Szakterületei: társasági jog, családjog és szellemi alkotások joga.

Dr. Dósa Melinda
Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda
: dosa.melinda@wblaw.hu

Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda

Dr. Sáros Katalin ügyvéd

Dr. Sáros Katalin ügyvéd

Dr. Sáros Katalin ügyvéd

dr. Sáros Katalin diplomáját a Károli Gáspár Református Egyetem Állam -és Jogtudományi Karán szerezte 2005-ben. Második diplomáját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, művészeti menedzser szakán szerezte 2007-ben. Ügyvédjelölti gyakorlatát a dr. Telek Péter Ügyvédi Irodában kezdte, majd a Szőke és Társai Ügyvédi Irodában folytatta, dr. Barna Péter szakmai irányítása mellett. A 2012-ben létrejött Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Irodába partnerként csatlakozott. Egy 12 hónapos kislány édesanyja, jelenleg emiatt ügyvédi tevékenysége szünetel. Középfokon beszél németül, angolul.

Szakterületei: társasági jog, gazdasági és kereskedelmi jog, csőd és felszámolási jog, családjog, ingatlanjog.

Dr. Sáros Katalin
Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda
saros.katalin@wblaw.hu

Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda

Dr. Stelzel Viktor ügyvéd

Dr. Stelzel Viktor ügyvéd

Dr. Stelzel Viktor ügyvéd

Dr. Stelzel Viktor diplomáját az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2008-ban. Gyakorlati tapasztalatát már egyetemi tanulmányai alatt két ügyvédi irodában és egy pénzintézetben végzett gyakornoki munkája során sikerült megalapoznia. 2006-ban elnyerte az Európai Unió ERASMUS ösztöndíját, amely során tanulmányait a Lisszaboni Egyetem Jogi Karán folytatta (Faculdade de Direito, Universidade de Lisboa). A diploma megszerzését követően az Óvári és Társai Ügyvédi Irodában kezdett el dolgozni, mint ügyvédjelölt, majd ezt követően az MKB Bank Zrt.-nél folytatta pályáját, mint junior jogi szakértő (jogi előadó). 2009. áprilisát követően a Szőke és Társai Ügyvédi Iroda (2012. márciusában az iroda neve Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda lett) ügyvédjelöltje egészen 2012. június 19. napjáig. A jeles eredményű szakvizsgáit követően ügyvédi esküjét 2012. június 20. napján tette le a Budapesti Ügyvédi Kamaránál. Ezt követően a Stelzel Ügyvédi Iroda alapítója és irodavezető ügyvédje. Angol és portugál nyelven beszél.

Szakterületei: társasági jog, munkajog, értékpapírjog, gazdasági jog.

Dr. Stelzel Viktor
Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda
stelzel.viktor@stelzel.hu

Dr. Lukácsy Gergő ügyvéd

Dr. Lukácsy Gergő jogi diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2010-ben cum laude minősítéssel. 2008-2009-ben az Ernst & Young Adótanácsadó Kft. személyi jövedelemadó részlegén dolgozott főállású adótanácsadóként. Gyakornokként az egyetemi évek alatt, illetőleg 2010 szeptembere és 2014 áprilisa között ügyvédjelöltként a Dr. Marczingós Ügyvédi Irodánál szerzett gyakorlati tapasztalatot. Ezt követően ügyvédjelöltként, majd 2014. május 28-i ügyvédi esküje óta alkalmazott ügyvédként a Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda csapatának tagja. Nős, szabadidejében tollasozik, maratont fut.

Szakterületei: társasági jog, értékpapírjog, adójog, informatikai jog.

Dr. Lukácsy Gergő
Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda
lukacsy.gergo@wblaw.hu

Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda

Dr. Réczei Géza ügyvéd

Dr. Réczei Géza diplomáját az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 1996-ban, cum laude minősítéssel, valamint egyetemi kitüntetéssel, ettől kezdve a kar Pénzügyi jogi tanszékének oktatója, 2014-ben pedig az ELTE Kari Tanácsa – a közel két évtizedes okatási tevékenysége elismeréséül – a “Tiszteletbeli Tanár” címet adományozta neki. Számos publikációjában ismertette az adójogszabályok alkalmazásának módját, illetőleg elemezte az egyes jogszabályokat, adójogi intézményeket. Spanyolországban, illetőleg Franciaországban tanulmányozta az adóhatóságok működését. 1996-ban az állami adóhatóság Hatósági főosztályán másodfokú hatósági eljárásokban vett részt, illetőleg adóperekben látta el az alperes adóhatóság képviseletét. 1997-től az adóhatóság elnökének tanácsadójaként az országos hatáskörű felügyeleti eljárásokat vezetett, valamint az operatív irányításért volt felelős.1998-tól a Pénzügyminisztérium Helyettes Államtitkárságának osztályvezetője, majd 2003-tól a tárca Adóigazgatási főosztályának helyettes vezetője. Az állami adóhatóságnál, illetőleg a Pénzügyminisztériumban szerzett, az adójog anyagi és eljárásjogi szabályait is magában foglaló széleskörű tapasztalatai nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy 2006-tól a PricewaterhouseCoopers-nél adószakértő igazgatóként, 2013-tól pedig a Deloitte adó partnerként számos vezető multinacionális társaság adóügyeinek komplex kezelése lett a feladata. 2013-ban a Magyar Öttusa Szövetség választotta elnökévé.

Szakterületei: adójog, adóeljárási jog, adóviták rendezése, adójogorvoslat, adóperek, vállalati kapcsolattartás

Dr. Réczei Géza
Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda

reczei.geza@wblaw.hu

Winkler, Barna és Társai Ügyvédi Iroda