ÜGYFÉLKAPU

Lépjen be személyes WBLAW ügyfélkapuján.
Kattintson a belépés gombra! Balépés után elnavigál a wblaw.hu-ról. BELÉPÉS

Wblaw.hu ügyfélkapu

Együttműködés bárhonnan, bármely eszközéről

Online csapatmunka felhőjét a nap 24 órájában elérheti bármilyen számitástechnikai eszközéről (asztali PC vagy Apple, laptop, tablet), úgy hogy a használatához csak élő internetes kapcsoltra van szüksége. Androidos vagy iOS rendszerü okostelefoján keresztül is nyomon követheti felhőjében történő munkafolyamatokat. Ezt többféleképpen is megteheti, vagy letölti a felhőhöz tartozó APP-ot vagy saját email postafiokjában (G-mail vagy vállalati) figyeli az eseményeket.

File-ok feltöltése, megosztása a legnagyobb biztonságban

Online csapatmunka felhőjében korlátlanul, bármely méretben, formátumban fel/le tudja tölteni és tárolni ügyeivel kapcsolatos dokumentumait (Google dokumentumait is). A feltöltött dokumentumait megoszthatja ügyvédjeivel, munkatársaival aki az adott ügyében résztvevőként szerepel. Dokumentumait így bármely asztali vagy mobil eszközéről el tudja érni. Dokumentumait, – mint minden mást is amit a felhőjében tárol – (SSL)  protokoll szintű biztonságban tudhatja.

Ügyek, feladatok, határidők

Online csapatmunka felhőjébe lépve mindig naprakész információkat talál egy adott ügyben létrejött feladatok, alfeladatok, mérföldkövek éppen aktuális készültségi állapotáról. Bármikor tud új feladatot adni, egy adott ügyben résztvevő ügyvédjének, munkatársainak, illetve ügyvédjei és munkatársai az Ön részére is tudnak delegálni feladatokat. A kapcsolódó írásos kommunikációt is a rendszeren belül tudja elvégezni így az ügyéhez kapcsolódó minden fontos információ egyetlen helyen lesz.

Résztevevő csapattagok menedzselése

Egy adott ügyhöz több résztvevő, több csapattag is csatolható különböző jogosultsági szinteken. Példa: tegyük fel, hogy egy ügyben Ön és ügyvédje mellett még részt vesz az Ön asszisztense és az ügyvéd asszisztense is. Ebben az esetben online csapatmunka felhőjébe négy személy fog együttműködni annak érdekében, hogy ügye mihamarabb megoldodjon. Ön mint megrendelő, ügyvédje mint konzulens, asszisztenseik mint együtműködők fognak szerepelni az ügyben. Ön és ügyvédje szükség esetén meghívhat újabb résztvevőket is.